Základní informace o elektronické počítačové konferenci Odborné skupiny (OS) chromatografie a elektroforézy ČSCH

Elektronická počítačová konference „chrom-el“ byla zřízena jako diskusní fórum členů OS chromatografie a elektroforézy ČSCH. Jednací jazyk není omezen, ale předpokládá se, že jím bude hlavně čeština, případně též slovenština nebo angličtina. Konference je volně přístupná všem členům OS i dalším zájemcům. Probíhá nemoderovaně, tj. všechny příspěvky zaslané na konferenci jsou rozeslány všem jejím účastníkům.

1. Jak se na konferenci přihlásit?

Na stránce konference klikněte na tlačítko Požádat o připojení ke skupině / Ask to join group

Pokud se vám nezobrazí možnost "Požádat o připojení ke skupině", můžete poslat e-mail na adresu chrom-el (na) natur (tečka) cuni (tečka) cz s žádostí o připojení.

2. Jak získat další informace o provozu konference?

Informace jsou dostupné jen členům přihlášeným Google Účtem

3. Jak zaslat zprávu všem účastníkům konference?

Pokud budete chtít něco sdělit dalším účastníkům konference, např. je informovat o termínech a místech konání symposií HPLC a ISSS v roce 2024, pošlete e-mailovou zprávu na adresu: chrom-el (na) natur (tečka) cuni (tečka) cz. Do "Předmětu" této zprávy nemusíte psát nic, nebo její heslovitý obsah, např.:

HPLC 2024 & ISSS 2024

a do těla zprávy napíšete její obsah.

4. Jak se z konference odhlásit?

Chcete-li skupinu opusti a přestat z ní dostávat e-maily, odešlete zprávu na adresu chrom-el+unsubscribe (na) natur (tečka) cuni (tečka) cz Předmět a obsah zprávh můžete nechat prázdný.


Správcem konference je prof. RNDr. Bohuslav Gaš, CSc. (Přírodovědecká fakulta UK, Praha, e-mail gas (na) natur (tečka) cuni (tečka) cz), na kterého se můžete obracet, budete-li mít nějaké problémy s provozem konference.